Royalan

KEIM Royalan®

KEIM Royalan, tropikal iklim koşulları için kullanıma hazır bir mineral silikat boya sistemidir. Su iticiliği ve yüksek buhar geçirgenliği sunar ve uygulandığı yüzeyle kimyasal bir bağ kurar.

KEIM Royalan, tüm mineral, emici yüzeyler için kullanılabilir. Üstün ürün özelliklerinden dolayı KEIM Royalan, eski ve yeni yüzeylere uygundur. KEIM Royalan sistemi ürünlerinin kombinasyonuyla çeşitli ve farklı uygulama alanları mümkündür.

 

Renk tonu: Özel KEIM Palette uyumlu 350 standart renk mevcuttur. Sadece Royalan renklendirme konsantreleriyle yerinde renklendirme.
Uygulama: fırça ve rulo
Tüketim İki kat için:
yak. 0.4 kg KEIM Royalan ve
yak. 0.05 lt KEIM Royalan- Dilution.
Ambalaj: 5 kg ve 25 kg ambalajlarda

KEIM Royalan®-Grob

KEIM Royalan-Grob, subtropikal/tropikal koşullarda zorlu alt katmanlar üzerinde hazırlık katları için dolgulu, silika bazlı bir astar boyadır.
Royalan sistemi, su iticiliği ve buhar geçirgenliği sunar ve alt katman ile kimyasal bir bağ kurar. KEIM Royalan-Grob, saf inorganik mineral dolgular, ışığa dayanır inorganik pigmentler, katkı maddeleri ve potasyum silikat bağlayıcı kullanılarak yapılır.

KEIM Royalan-Grob, KEIM Royalan sisteminde astar ve ara kat olarak işlev görür. Tüm emici ve mineral yüzeylerde kullanılır. KEIM Royalan sistemi ürünleri kombinasyonlarıyla çeşitli ve farklı uygulama alanları mümkündür.

 

Renk tonu: Beyaz, isteğe bağlı renkler
Uygulama: KEIM Royalan-Grob, fırça veya rulo ile uygulanabilir ve tüm yüzeylerde mükemmel işe yarar.
Tüketim:
(0.2 kg) KEIM Royalan-Grob ve (0.05 lt) KEIM Royalan-Dilution. Son kat: (0.2 kg) Royalan ve eşit miktarda KEIM Royalan-Dilution.
Ambalaj: 5 kg ve 25 kg ambalajlar